Actividades de Xarxa - Catalunya

Fecha y Hora: 
Vie, 13/10/2017 - 00:00 - Dom, 15/10/2017 - 00:00
Lugar de la actividad: 
Parc Nou - El Prat de Llobregat

Los días 13,14 y 15 de Octubre llega la 9ª edición del Festival Esperanzah!. Un festival diferente, que genera y difunde la cultura, mientras podemos conocer y reflexionar sobre nuevas formas de relacionarnos con nuestro mundo o realizar las cosas de un modo diferente que respete, siempre, a las personas, al medio ambiente y que promueva y provoque un mejor reparto de los recursos/excedentes del mundo.

Un festival que se apoya en la cultura para hablar de acción social, movilización cultural, agitación ambiental, economía social y solidaria, banca ética y todos aquellos temas que son necesarios conocer para llegar a un mundo mejor.

Fecha y Hora: 
Vie, 20/10/2017 - 00:00 - Dom, 22/10/2017 - 00:00
Lugar de la actividad: 
Fabra i Coats, Barcelona

La màquinaria de la VI Fira d’Economia Solidària de Catalunya ja està en marxa! Enguany, la fira tindrà lloc els dies 20, 21 i 22 d’octubre a la Fabra i Coats i portarà per lema “Ni teu, ni meu. Nostre! Fem comunitat”. La comissió organitzadora ha obert el període de preinscripcions per a organitzacions i entitats de l’ESS que vulguin compartir el seu projecte a la nau d’expositores. Podeu consultar les condicions de participació i fer el registre a través d’aquest enllaç.

Fecha y Hora: 
Jue, 29/06/2017 - 18:30 - Sab, 01/07/2017 - 13:00
Lugar de la actividad: 
El Prat de LLobregat

La relació entre l’economia solidària i les migracions, l’acció comunitària, els procomuns digitals, les polítiques públiques o les dinàmiques d’intercooperació.

Fecha y Hora: 
Sab, 13/05/2017 (Todo el día)
Lugar de la actividad: 
Barcelona

Un any més, llancem una nova campanya temàtica amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Comerç Just: aquest 2017, sota el lema “La revolució de les butxaques”.

En el marc de la campanya Som Comerç Just i Banca Ètica, continua la nostra lluita per combatre les desigualtats que genera el capitalisme i promoure un sistema econòmic i social just. Per això, et proposem revolucionar les nostres butxaques i revertir les injustícies socials i medioambientals que generen les multinacionals d’una manera senzilla, amb el nostre acte quotidià de consum, a través de les alternatives de l’economia solidària.

Fecha y Hora: 
Sab, 17/12/2016 - 10:00 - Mie, 04/01/2017 - 21:00
Lugar de la actividad: 
Plaza de Catalunya - Barcelona

Una Navidad más la plaza de Catalunya se convierte en el escenario de la Feria de Consumo Responsable (Economía Social y Solidaria), que se celebrará del 17 de diciembre al 4 de enero.

La segunda edición de esta feria, que organiza el comisionado de Economía Cooperativa, Social y Solidaria y Consumo del Ayuntamiento de Barcelona, vuelve a presentar los productos, los servicios y las actividades de empresas y entidades que promueven un modelo de consumo responsable y de proximidad.

Fecha y Hora: 
Mie, 21/12/2016 - 18:00
Lugar de la actividad: 
Carrer Doctor Aiguader núm. 18 de Barcelona

Us anunciem que el dia 21 de desembre a les 18h a la CONFAVC (c/Doctor Aiguader núm. 18, Barcelona) se celebrarà una nova Assemblea General Extraordinària de la XES.

Volem fer especial èmfasi en dos dels punts que tractarem: l'anàlisi del mapa d'aliances de la XES, clau per implementar les línies estratègiques que volem impulsar des de la xarxa, i la renovació de dos càrrecs de la Junta Directiva. El moment que està vivint el país ens obre nous reptes cada dia i per això us animem a fer un pas més en la vostra implicació a la XES i sumar-vos a la Junta per col·laborar activament en la construcció del model econòmic i social que desitgem totes les sòcies de la nostra entitat.

Fecha y Hora: 
Vie, 16/12/2016 - 09:30 - 13:30
Lugar de la actividad: 
Barcelona

Els intruments d'AVALUACIÓ SOCIAL tenen una finalitat doble: D'una banda, li aporta elements de millora contínua respecte l'impacte social i ambiental de la seva activitat econòmica. D'altra banda, dóna visibilitat a les actuacions socialment responsables del sector de l'economia solidària. Les dues utilitats contribueixen a millorar el posicionament de la teva empresa en el mercat

Fecha y Hora: 
Jue, 17/11/2016 - 19:00 - 21:00
Lugar de la actividad: 
Centre Cívic Sant Martí (C/Selva de Mar, 215), Barcelona

La presidenta de la asociación feminista marroquí Forum de Femmes au Rif (AFFA Rif), Saloua Badaoui, visita Barcelona los días 16 y 17 de noviembre, con el objetivo de compartir los resultados de un proyecto de cooperación basado en el refuerzo de los derechos económicos de las mujeres rurales de la Comuna de Imzourem. Este proyecto ha sido ejecutado por AFFA Rif, CERAI y CONOSUD-CERAI Catalunya.

Fecha y Hora: 
Jue, 20/10/2016 - 09:00 - Vie, 21/10/2016 - 14:15
Lugar de la actividad: 
Auditori de Barcelona Activa (C/ Llacuna, 162-164) Barcelona

Sota el lema “Ciutat per l’economia plural i transformadora”, la segona Trobada Internacional de Municipalisme i Economia Solidària se celebrarà a Barcelona els pròxims 20 i 21 d’octubre per avançar cap a l’economia plural i transformadora, conèixer les experiències inspiradores de Montreal i París, i aprofundir en la contractació pública responsable.

La trobada, organitzada pel Comissionat d’Economia Cooperativa, Social i Solidària i Consum de l’Ajuntament de Barcelona, i Barcelona Activa, vol esdevenir un espai de coneixement, cooperació i intercanvi d’experiències sobre polítiques locals d’economia solidària

Fecha y Hora: 
Dom, 02/10/2016 - 10:00
Lugar de la actividad: 
Plaça de Pep Ventura - San Cugat

Què és la fira?

És l'espai de trobada dels diferents projectes, empreses, persones o entitats que aposten per l'economia social, sostenible i solidària a la nostra ciutat. Pretén ser útil per donar-nos a conèixer a la ciutat però també per a cohesionar i reforçar l'espai de l'economia social.

Quan, on, com?

La Fira es realitzarà el proper diumenge dia 2 d’octubre a partir de les 10 del matí a la Plaça de Pep Ventura.

Pie de página

Promueve

Tema & Diseño por Investic con Drupal