11may

Convocatoria de ayudas ‘Impulsem el que fas’

Buscador de eventos

  • Filtra por temática

  • Filtra por etiqueta (Ctrl+clic)

  • Filtra por tipo de contenido

  • Filtra por tipo de recurso

  • Orden de los resultados

El Ayuntamiento de Barcelona, a través de Barcelona Activa, impulsa la 7a edición de las subvenciones para financiar proyectos que impulsen la economía de los barrios

Se ha puesto en marcha una nueva convocatoria de Impulsem el que fas, las ayudas económicas para proyectos nuevos o existentes que busquen impulsar la situación socioeconómica de los barrios de la ciudad de Barcelona. Las candidaturas se pueden presentar desde el 28 de marzo hasta el próximo 11 de mayo, ambos días incluidos.

Las personas que presenten su candidatura podrán conseguir una subvención de hasta el 80% del presupuesto total de su proyecto y de hasta 40.000 euros como máximo, según modalidad. En la edición anterior, se presentaron 788 solicitudes, de las cuales 263 recibieron financiación para desarrollar proyectos de dinamización e impulso socioeconómico en los barrios de la ciudad.

Dentro de las líneas de ayuda, hay una dedicada de forma específica a la Economía Solidaria, que subvenciona actividades relacionadas con:

2a. Projectes per a l’articulació i intercooperació territorial, amb prioritat als districtes que disposen de Pla de Desenvolupament Econòmic (Ciutat Vella, Sant Martí, Nou Barris, Sants-Montjuic, Horta Guinardó i Sant Andreu) que promoguin, facilitin o consolidin espais de col·laboració i articulació del teixit de l’ESS i/o que presentin elements de digitalització i/o plataformització des de l’economia col·laborativa amb enfocament procomú.

2b. Accions o Projectes per a la intercooperació sectorial, amb prioritat als sectors amb potencial per a l’ESS, recollits a l’Estratègia ESS BCN 2030 (Alimentació Sostenible i Agroecologia, Atenció i Cura a les Persones, Comerç de Proximitat, Cultura, Energia, Habitatge, Mobilitat, Tecnologia i Digital, Turisme i Tèxtil) i/o que presentin elements de digitalització i/o plataformització des de l’economia col·laborativa amb enfocament procomú.

2c. Projectes d’emprenedoria col·lectiva amb pràctiques d’ESS en els sectors amb potencial ESS recollits a l’Estratègia de l’Economia Social i Solidària a Barcelona 2030, especialment aquells liderats per col·lectius de dones i/o joves, i/o amb impacte a col·lectius en especial situació de vulnerabilitat socioeconòmica (projectes d’intercooperació, exploració de plans de viabilitat econòmica, accions per articular el sector tèxtil des de la mirada de l’ESS…).